Vi tränar i Södra Climate Arena. Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller.

För kontakt om träningen: Caroline Eriksson, ansvarig tennisskolan
E-post: info@tennislinnea.se 

Vårt mål är att skapa Sveriges roligaste och mest utvecklande tennisskola med en succékänsla för alla barn. Det är oerhört viktigt att barn direkt när de kommer i kontakt med idrott får uppleva känslan att ha roligt och att lyckas! Därför bygger vi vår verksamhet på att barnen ska få lyckas och få höra tränaren ropa “Bra!”. Tränarna avslutar passet med “High five” med barnen.

Rent träningsmässigt är verksamheten uppbyggd på att lyckas med att förbättra och träna upp sin koordination, rörlighet och bollvana. Rörlighet tränar vi utan att barnen vet om det genom att ha rörlighetsövningar som är roliga och med mycket lek och boll inblandad. Rörlighet och bra balans är en del av – och en viktigt förutsättning för – god koordination, som är grunden för all idrott.

Hela vår tennisskola syftar också till att väcka intresse för bollsport generellt och tennis i synnerhet med hjälp av gläjde. Målet är att alla övningar ska vara roliga att genomföra för barnen och att de ska gå hem från tennispasset med ett leende på läpparna. Anmälan till tennisskolan görs här på hemsidan, under “anmälan”. Välkomna!

Caroline Eriksson, info@tennislinnea.se
Ansvarig tränare, tennisskolan

Gustav Einarsson
Ordförande, Tennis Linnéa