Tränarna

 • Carla Montero Fredes

 • Andrea Montero Fredes

 • Therese Berg, “allmän idrottsledare”

  Therese testar nu nya vingar på tennisbanan efter att ha intresserats av barns utveckling genom bl.a. segling och orienteering där hon varit idrottsledare. Therese kommer under hösten att agera idrottsledare med fokus på barnens utveckling genom lekar och roliga övningar i Tennis Linnéa.

 • Arbnesha Suljeva, tränare

  Arbnesha är från Skövde från början men flyttade hösten 2012 till Växjö där hon nu studerar Byggnadsingenjör vid Universitetet. Arbnesha har jobbat som tennistränare i Skövde TF och har själv varit mycket aktiv tennisspelare.

 • Wolf Wallström, tränare och mentor

  Wolf har stor erfarenhet av tennis. Han var under 22 års tid tennistränare för Alvesta tennisklubb. Under sista 14 åren var han också administratör i klubben. Wolf har haft ansvar för tennisskola samt serielagsträning för juniorer och seniorer under lång tid och är idag pensionär men med ett stort intresse för tennis. Redan 1964 gick [...]

 • Karin Einarsson, tränare

  Karin är 28 år och har just studerat färdigt på musikhögskolan i Malmö och bosatt sig i Växjö. Karin har spelat tennis på relativt bra nivå själv, med bl.a. ett par DM-tecken som junior i Västergötland. Moderklubben är Marks TK och där var Karin tränare för både tävlingsjuniorer och i tennisskolan.

 • Gustav Einarsson, tränare och mentor

  Gustav har en akademisk universitetsexamen i ämnet Idrottsvetenskap (Fil. Kand.) efter 3 års heltidsstudier på idrottsavdelningen vid Växjö universitet. Läs mer

  Telefon: 070 - 664 29 25

 • Olivia Thiel, ansvarig tränare för tennisskolan

  Olivia kommer från Falköping men har nu landat i Växjö för studier i tre år på Linnéuniversitetet där hon studerar byggnadsutformning. Olivia håller på och genomför Svenska Tennisförbundets utbildningsteg och hon har redan som 20-åring en gedigen erfarenhet som tennistränare. Hon har arbetat mycket som tränare i sin moderklubb, Falköpings TK, men har också haft uppdrag på regionnivå för tävlingsspelare vid träningssammankomster etc. Olivia har också varit tränare på Sweden Sport Academys tennis camps i Sandared och Falköping under ett par år.

  Telefon: 0705 - 462656

  E-post: olivia.thiel@tennislinnea.se